Hitta populära LCHF restauranger i Stockholm

shutterstock_418523662

shutterstock_418523662LCHF, det vill säga Low Carb High Fat, är en trend inom kost som har hållit i sig många år nu. I början när LCHF var helt nytt kunde det vara svårt att hitta ställen där man kunde äta en LCHF-måltid på restaurang. Nu ser det däremot helt annorlunda ut. Det finns nu många restauranger som specialiserar sig på att enbart servera LCHF-kost eller erbjuda LCHF-vänliga alternativ. I denna text ska vi titta på några populära restauranger i Stockholmsområdet där du kan serveras LCHF-vänlig kost. På så sätt slipper du springa staden runt för att hitta ett matställe där du kan äta enligt LCHF.

Snabbmatsrestauranger som serverar LCHF

Ibland har man kort om tid och behöver få tag på mat snabbt. Då kan en snabbmatsrestaurang vara räddningen, förutsatt att de har LCHF-alternativ. På snabbmatsrestaurangen Eggs Inc är, precis som det låter, ägget i fokus. Eftersom ägg också är något av en stöttepelare inom LCHF-kost hittar du garanterat något som passar din kost på menyn. På Karla Café på Östermalm hittar du smörgåsar gjorda på LCHF-bröd. Om du inte har allt för bråttom är ett tips att stanna för att äta din smörgås och samtidigt njuta av den vackra inredningen. Nancys Food finns på flera ställen i Stockholm. Här kan du äta helt ekologiska LCHF-alternativ.

Njut av LCHF-mat på restaurang

Om det är en lugnare restaurangupplevelse du eftersöker så bör du vara medveten om att nästan alla bättre restauranger kan anpassa din mat så att den blir LCHF-vänlig. Söker du en restaurang som har LCHF på menyn så är Blues Kök och Bar ett hett tips. Här säger man sig vara Stockholms enda LCHF-licenserade restaurang, därför hittar du alltid LCHF-vänlig mat på menyn. Blues Kök och Bar ligger beläget vid Globen i Stockholm. Om du är sugen på sallad kan du få en riktigt god sådan på Choix salladsbar på Kungsholmen. Här väljer du själv vad som ska finnas i din sallad och kan därför anpassa den enligt dina preferenser.